Ask Your Question

Angie's List Answers is the trusted spot to ask home improvement and health questions and get answers from service companies, health providers and consumers. For ratings and reviews on companies in your area, search Angie's List.

 
 
or
Submit
Top 30 Days Experts
Rank Leader Points*
1 kstreett 240
2 Guest_9020487 110
3 Guest_9190926 105
4 GoldenKid 100
5 ahowell 95
6 KnowledgeBase 95
7 skbloom 80
8 Guest_98024861 70
9 Guest_9311297 70
10 Guest_9400529 70

*Updates every 4 hours

Browse Projects By Category

Question DetailsAsked on 6/6/2016

When I answer a question, then go to login, it logs me out, answer doesn't post. So I can not answer any question.

I am BayAreaAC, just to post this, I have to use a different email,etc. You will notice I have not been answering questions. It's because I can't

Do you have the same question? Follow this Question


2 Answers

0
Votes

Wondered where you had gone - thought maybe you were on a cruise or something like that, or maybe on a buying trip to some foreign country to smuggle in some Freon after hearing the scare rumors on web blogs about R-22 running out of availability this summer due to lower production this year thanks to the EPA.


The good news - the AL system still knows you, because your answers are still on the Leaderboard, so all your good answers in the past are still there for people to see.


The reason it is taking you to the login/logout page is it does not recognize you as a user - so you might have cleared your cookies in the browser, or changed to a different browser or computer if it is not remembering you. Or turned off acceptance of Cookies.


One other thing I have noticed - get too many AL cookies or cache entries and it takes forever to load or times out and dumps you back to the logout/login page - maybe you need to delete the Cache and Cookie entries that originated with Angies List.


IF the following doesn't work you will have to contact member services - but AL log-in has a known glitch. If you answer a question without first logging in, after you enter the answer it pops up the log-in page - with new member registration area on the left side, returning registered uses/member on the right side which is where I presume you are entering your user name and password. Now the glitch - the webpage does not use cursor tracking, meaning it does not keep track of where the cursor (mouse icon) is (due to clicking or tabbing) - so if you hit Return or Enter after entering your password, it thinks you are on the left side of the page registering as a new user and of course all the fields on that side a blank because you are not using them, so it dumps the answer and returns you to the logout page.


The work-around - after entering username and password on the right side of the page, CLICK on the button below the Password box labelled Login rather than hitting return or enter - then it should work - at least it does for me. This glitch has been in the system for a couple of years but they have not fixed it.


Or log in each time before starting to answer questions.

Answered 2 years ago by LCD

0
Votes

Hi, this is Meranda with Angie's List. I just reset the password for BayAreaAC and sent an email to the address associated with that account. If you still have trouble logging in, or for some reason don't get my email, please contact me at merandaa@angieslist.com with details or a screenshot of what happens, so I can look into it more.


Thanks!

Meranda

Answered 2 years ago by Meranda




Related Questions


Terms Of Use
|
Privacy Policy